Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, stuur dan een mail naar info@pearlsfashionandmore.nl

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en Pearls Fashion and More. Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pearls Fashion and More.

Prijzen

Alle opgegeven prijzen van onze artikelen zijn in Euro´s, inclusief 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten. Verzendkosten worden bij afrekening bepaald aan de hand van het totaalgewicht van alle artikelen te samen en het land.

Bestellingen

Het bestellen van onze artikelen kent een aantal stappen in het afrekening proces, zoals het opgegeven van verzendingsmethode, betalingswijze en aflever- en factuuradres. Daarnaast sturen wij voor alle bestellingen met regelmaat statusupdates waaronder ontvangstbevestigingen van betalingen, melding dat de betaling is ontvangen en pakket klaar voor verzending en dat het is verzonden. De koper draagt zelf de verantwoordelijkheid deze en andere e-mails van info@pearlsfashionandmore.nl vrijelijk te ontvangen en mogelijke spamfilters hiervoor uit te schakelen.

Betalingen

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

Vooruitbetaling

Tijdens het afrekenings proces kunt U kiezen voor de optie vooruitbetaling en is het de bedoeling dat u het volledige bedrag inclusief verzendkosten (onder vermelding van het ordernummer) overmaakt op rekeningnummer van Pearls Fashion and More. De betaling dient 7 dagen na orderdatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Wij zullen u dan per email informeren over de status van uw bestellingen en de factuur versturen.

IDeal

Wilt u gebruik maken van internetbankieren zoals bij RaboBank, SNS, ING, Fortis, ABN AMRO Bank? Dan kunt u direct met onze iDeal services betalen, dit lijkt op een PIN betaling zoals in de winkel. Wij maken hiervoor gebruik van onze betaalservices Mollie en wordt u tijdens het afrekenen omgeleid naar een beveiligde omgeving. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerst volgende werkdag door ons verwerkt tijdens kantooruren. Voor meer informatie kunt u terecht bij iDeal.

Indien u meer wilt weten over Mollie, dan kunt u hier klikken om naar de website van Mollie te gaan. IDeal is bij Pearls Fashion and More volledig gratis.

Verzendingen

Verzendingen worden verstuurd via PostNL. We hebben de verzendkosten als volgt berekend. Brievenpost wordt verzonden vanaf €0,50 cent. Voor een pakket tot 10 kilo bedragen de kosten € 6,95 en voor een pakket van 10-30 kilo € 10,95 Als uw bestelling hoger is dan € 100 betaald u geen verzendkosten, dan zijn deze kosten voor onze rekening (in één keer besteld). Deze tarieven gelden alleen in Nederland. In overleg kan het pakket aan huis worden afgehaald, dit kan dan bij het afrekenen als ophalen worden aangegeven.

Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij tot terugbetaling van het aankoop bedrag overgaan.

U kunt bij het afrekenen aangeven welke verzendadres u wilt gebruiken, zodat u ook afwijkend adres kan opgeven voor bijvoorbeeld het als cadeau te kunnen versturen. Voor onze pakketten is de verzendwijze standaard. In de meeste gevallen wordt uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming (nadat deze verzending is aangemeld) afgeleverd.

Wanneer u niet thuis bent en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd, zal het standaard een tweede keer worden aangeboden. Dag en tijdstip is afhankelijk van de 1e bezorging. Bij niet thuis bij een tweede keer zal er een bericht worden achtergelaten, daarop staat bij welke postkantoor/PostNL servicepunt u zelf de zending kan ophalen. Hiervoor heeft u twee weken de tijd.

Voor vragen of klachten dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 17.30 contact opnemen met de medewerkers van de PostNL klantenservices via 0900-0570 (€0,45 p/m, max € 22,50).

Annuleringen

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1 tot 5 werkdagen te versturen. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan alleen via e-mail info@pearlsfashionandmore.nl . Als uw bestelling geleverd is geldt de zichttermijn/herroepingsrecht. Dit termijn is minimaal 7 werkdagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.

Leveringen

Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen te versturen. Voorraad en beschikbaarheid wordt op onze site per artikel getoond. Artikel die niet meer voorradig zijn worden ook niet in ons assortiment getoond. Maar mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden.

Zichttermijn

De zichttermijn is 7 werkdagen, daar komen de eventuele feestdagen nog bij. De termijn gaat in één dag na de bezorging. Pearls Fashion and More is wettelijk verplicht het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug te storten. U als de koper mag het product zonder opgaaf van reden retourneren binnen bovenstaande herroepingstermijn.

Garanties

Voor de garantie van onze artikelen gelden dezelfde termijnen zoals de fabrieksgarantie die Pearls Fashion and More met de leveranciers zijn overeengekomen en kunnen per artikel verschillen.

Ruilen & retourneren

Wanneer de koper een product wil retourneren dient dit van te voren per e-mail info@pearlsfashionandmore.nl te worden aangekondigd. Gelieve hier de eventuele reden (niet verplicht) van retourzending en het ordernummer in te vermelden. De bestelling dient dan binnen 7 werkdagen na de verzenddatum, retour worden verzonden samen met de bijgeleverde factuur. Het orderbedrag exclusief de gemaakte verzendkosten zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort.

Retourkosten

Voor het retour sturen van garantie en/of zichttermijn artikelen betaalt de klant de verzendkosten. Een verzending dient geregistreerd te zijn, bij onvoldoende gefrankeerde of ongeregistreerde zendingen neemt Pearls Fashion and More geen verantwoordelijkheid. Er kunnen door de koper derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Veiligheid

U heeft de mogelijkheid om een account aan te maken of een bestelling te plaatsen zonder uw persoonlijke gegevens bij ons achter te laten. Wanneer u een account aanmaakt dan heeft u de mogelijkheid om een bestelling(en) online te raadplegen en opnieuw af te drukken. Ook kunt u die status van de openstaande levering hier terug vinden.

Pearls Fashion and More zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Daarnaast worden alle persoonsgegevens, zoals verzendadres met behulp van encryptie bij onze externe webwinkel software Ecwid vastgelegd. Ecwid brengt alle gevoelige informatie over via een beveiligde HTTPS-protocol. Zoals bijvoorbeeld het hangslot bij de afreken pagina, dan weet u dat uw informatie veilig is. Ecwid houdt zich aan de strengste veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons ook bovenaan en wij doen er alles aan om dit 100% te dekken en houden ook dit continue in de gaten. Daarnaast wordt door ons regelmatig onderhoud uitgevoerd en heeft Pearls Fashion and More allerlei maatregelen ingeschakeld zoals logging/firewall etc. , maar kan door het gebruik van deze derde partijen niet volledig aansprakelijk worden gesteld.

Wijzigingsrechten

Pearls Fashion and More heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

Toepasselijk recht

Pearls Fashion and More verplicht zichzelf alle verkopen en garantie aanvragen naar volle tevredenheid van de koper af te handelen. In geval van een geschil is voor wat de verkopen van Pearls Fashion and More betreft het Nederlandse recht van toepassing. Artikel 11 van het burgerlijk wetboek met betrekking “Koop op Afstand” is van toepassing.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Pearls Fashion and More.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 1 november 2016.