YEST

Een merk voor vrouwen die weten wat ze willen, dat straal je uit met een outfit van YEST.  Of je nu creatief, spontaan of geklede items koopt, je hoeft niet te twijfelen aan je looks.  YEST damesmode is origineel, betaalbaar en goede kwaliteitskleding.

Met zes nieuwe collecties per jaar word je keer op keer weer verrast.

ANGELLE MILAN

Is een heel mooi vrouwelijk merk met enigszins een klassieke uitstraling maar ook te combineren is voor een wat sportievere look. Het fijne van dit merk is dat het op meerdere gelegenheden gedragen kan worden. Er worden prachtige stoffen gebruikt die ontzettend mooi aansluit op ieder vrouwelijk lichaam. Angelle milan is met name gespecialiseerd in jurkjes, rokjes, blazers en jassen. In dit merk voel je je op en top vrouw voor een betaalbare prijs.

ANGELS JEANS WEAR

Is al 30 jaar een begrip in Europa. De collecties zijn gericht op de modieuze vrouw die weet wat ze wil en hoge eigen stelt aan pasvorm, kwaliteit en style. Naast de vertrouwde basis broeken heeft ANGELS ook hippe items per seizoen.

Ivy Beau

Biedt comfortabele trendy dameskleding gericht op de mode bewuste vrouw, die houd van betaalbare trendy mode.
En dat met een prijs/kwaliteit verhouding. Het merk komt continu met nieuwe items welke uit voorraad leverbaar zijn.

G-MAXX

G-maxx is een moderne modieuze merk,voor de vrouw die er verzorgd uit wil zien.
Om deze vrouw te inspireren presenteert dit merk zich door middel van extra aandacht te geven aan cultuur die omschreven kan worden als jong & dynamisch en informeel.

White ElleFund

TFT by White ElleFund is een nieuw hip jong korte termijn label wat geproduceerd word in turkije.Het TFT label hanteerd een europese maatvoering van mt xs t/m mt xxl of wel 36 t/m 46
Elke 6 tot 8 weken word er seizoens gerelateerd een kleine thema collectie van min 6/8 stuks gebracht inspringend op de trends van nu.

Red Button

In 2012 is Red Button gestart als een merk voor de zelfstandige retailer met als doel een aanbieder te zijn van laatste mode en trends.
Als onderdeel van de in 1982 opgerichte Magic Group, kan Red Button optimaal gebruik maken van de kennis van de groep op het gebied van de nieuwste kwaliteiten , mode trends vertaald door het internationale stylingsteam, de laatste aanpassingen in pasvorm en geproduceerd in onze eigen fabrieken.
Op deze manier kunnen wij een modische collectie aanbieden, waarbij kwaliteit en competitieve prijzen worden gegarandeerd .
Red Button heeft vooral naam gemaakt als een betrouwbaar en vooraanstaand merk in modische jeans voor de modebewuste vrouw die er goed uit wil zien.
Dit succes heeft zich vertaald in meer dan 500 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland.
Red Button streeft ernaar het beste produkt te leveren zonder enig compromis, dit is terug te vinden in onze focus op de perfecte pasvorm en oog voor detail.

&Co Woman

&Co Woman is een Nederlands kledingmerk voor een ambitieuze vrouw die weet wat ze wil. Stijlvol, vrouwelijk & verzorgd. Dit mooie merk is voor iedere vrouw toegankelijk. De &Co Woman damesmode collectie is gemaakt van mooie stofkwaliteiten en hoogwaardige afwerking. Maar ook voor een moderne vrouw met een stoere touch. Kortom een kledingmerk wat je echt niet mag missen in je kledingkast!