Retourneren

Het is mogelijk je bestelling te retourneren. Je kan de bestelling binnen 8 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen terugsturen. Dit kan echter alleen als het product nog met prijskaartje vast en in ongedragen staat is . Na ontvangst van het product, nemen wij contact met u op en ontvangt u binnen 14 dagen uw geld retour.

Mocht je bestelling na opening van de verpakking echter een productiefout of beschadiging hebben. Of is je bestelling niet naar verwachting geleverd. Neem dan contact met ons op via info@pearlsfashionandmore.nl. Graag ontvangen wij hierbij, het ordernummer / factuur en foto’s / video van het product zodat wij direct kunnen kijken hoe wij je het beste verder kunnen helpen.

Retourzending

Toch je bestelling binnen 8 dagen retour sturen, volg onderstaande aanwijzing:

  • Stuur ons een e-mail met een aanvraag voor een retourzending. Vermeld hierbij je ordernummer en artikelen welke je retour wilt sturen, indien mogelijk horen wij graag waarom je de artikelen retour stuurt (niet verplicht). Zo weten wij welke artikelen wij kunnen verwachten.
  • Verpak de artikelen zorgvuldig.
  • Verstuur de retourzending indien mogelijk altijd aangetekend. Daar wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor vermiste zendingen die aan ons zijn verzonden
  • Vraag altijd een traceercode van uw pakket op bij de vervoerder
  • De kosten voor het retour sturen van je bestelling zijn voor je eigen rekening. Frankeer je retourzending voldoende; onvoldoende gefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Retouradres

Pearls and Fashion
T.a.v. Retourneren Bestelling …..pearlsfashionandmore.nl

Gaastweg 7
8521 JA Sint Nicolaasga
Nederland